Kastamonu'da yaşanan sel felaketinden en fazla etkilenen Kastamonu’ya bağlı Bozkurt ilçesine Düzce'den giden tek ekip olan Cumayeri Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, bölgede sel felaketinden bu yana arama, kurtarma ve temizlik faaliyetlerine devam ediyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 20 gün önce yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, bölgeye giden Cumayeri Belediyesi İtfaiye ekipleri, selin ardından destek için gittikleri bölgeden halen dönmediler. Gönüllü olarak bölgede bulunan ve takdir kazanan Cumayeri Belediyesi ekipleri arama, kurtarma ve temizlik faaliyetlerinde etkin rol alıyorlar.

Düzce'den bölgeye giden tek ekip olan ve bölgede faaliyetlerini sürdüren ekiplerin çalışmalarını inceleyen İçişleri Bakanı Süleyman Solyu, ekiplerin sel anından itibaren bölgeden ayrılmadığını öğrenince, itfaiye ekiplerini tebrik etti.

Ardından ekiplerle tek tek fotoğraf çektiren Soylu, ayrıca Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'na da duyarlı davranışı ve desteği için teşekkür ederek ekipler aracılığı ile selamlarını iletti.

HABER: Savaş ARI