Seçim döneminde sık sık halkla iç içe ve şeffaf yönetim anlayışı ortaya koyacağının altını çizen Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Cumayerililer’le buluşarak talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren vatandaşla iç içe olmaya gayret eden Koloğlu, ekip arkadaşlarının da katılımıyla düzenlediği halk günü toplantılarda hem ilçenin daha yaşanabilir olması için halkın görüş ve önerilerini hem de istek ve talepleri dinleyerek çözüme kavuşturuyordu.

Son 1 buçuk yıldır etkisini sürdüren salgın döneminde bulaş riski nedeniyle vatandaşla kucaklaşmanın hasretini çeken Koloğlu, bu dönemde de de bir ilke imza atarak vatandaşlarla sosyal medya buluşmalarıyla bir araya gelmeye başlamıştı.

Salgının kontrol altına alınarak tam normalleşmenin başlamasıyla Başkan Koloğlu, Cumayeri Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen 4. Halk Günü Toplantısı’nda da uzun bir aranın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

“VATANDAŞIMIZI DİNLİYORUZ”

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, toplantıların devam edeceğini belirterek “4. Halk Günü toplantımızı gerçekleştirdik. Öncelikle katılım sağlayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Halk Günü toplantıları Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü oluşturduğunun bilincinde olarak bundan sonraki süreçte de devam edecektir.  Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Projelerimiz ile ilgili çalışmaları sosyal medyadan sürekli paylaştığımız için, bu tür toplantılarda hizmetlerin anlatımı kısa kesip vatandaşlarımızın sıkıntılarını veya taleplerini dinlemeyi seçiyoruz. Bu toplantıda da bunu yaptık. Halkımızdan gelen tüm talepleri ilgili birim amirlerimizin de katıldığı toplantıda not aldık. Dediğimiz gibi Cumayeri'ni sizler ile yöneteceğiz” dedi.