Dünyaya dalga dalga yayılmaya başlayan koronavirüs kabusu nedeniyle Düzceli olan bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiği iddia edildi. Çin'de gemilerde aşçılık yaptığı öğrenilen 49 yaşındaki Ali Doğan'ın yakalandığı hastalık nedeniyle yaklaşık 1 ay önce çalıştığı gemiden ayrılarak hastaneye başvurduğu öğrenildi. Durumu kötüleşmesi sonucu yaşamını yitiren Doğan'ın koronavirüs nedeniyle öldüğünü ileri süren bir vatandaş, Öncü Haber merkezine ulaşarak, cenazesinin bugün Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen özel bir ambulansla Düzce'ye getirildiğini belirtti.

Öğle namazına müteakip Cumayeri'nde defnedilen cenazenin iki insan boyunda kazılarak toprağa verildiği öğrenildi.Cumayerli Ali Doğan'ın koronavirüs sonucu ölüp ölmediği konusunda yetkililerden net açıklama beklenirken, Çin'den gelen cenaze nedeniyle tedbirlerin en üst seviyede tutulduğu gözlendi.

Kardeşten açıklama

Öte yandan haber merkezimizi arayan Ali Doğan'ın kız kardeşi gemilerde çalışan ağabeyinin zatürre teşhisi ile hastaneye başvurduğunu ve 1 ay önce hayatını kaybettiğini söyledi. Ağabeyinin koronavirüse yakalanmadığını söyleyen acılı kardeş, bununla ilgili her türlü belgenin elinde olduğunu ifade etti. 1 aydır ağabeyinin cenazesini Düzce'ye getirmek için uğraş verdiklerini belirten Ali Doğan'ın kız kardeşi, ağabeyinin cenazesinin özel ambulansla değil normal ambulansla geldiğini ancak cenazesinin tedbir amacıyla iki insan boyunda kazılarak gömüldüğünü ifade etti.