Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Bengütürk TV’de yayınlanan ‘Başkanlar Konuşuyor’ programına konuk olarak ilçede devam eden ve hayata geçirilecek olan projelerini anlattı.

Cumayeri’nin büyükşehirlerin ortasında konum olarak çok güzel bir yerde olduğunu belirten Koloğlu, “Geçmişte gelişme noktasında sıkıntılar yaşanmış. Ancak son dönemde turizm, kentleşme ve sanayi alanlarında yapmış olduğu ataklarla belli bir mesafe kat etmiş. Bizler de hem Düzce hem de Cumayeri noktasında elimizden geldiğince daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarımız var.” dedi.

“İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL, VATANDAŞIMIZIN İSTEDİĞİ GİBİ”

Vatandaşların belediyeden taleplerini de zaman içinde değiştiğini belirten Koloğlu, “Biz de MHP’nin üretken ve şeffaf belediyecilik noktasından yola çıkarak bilgi ve tecrübemiz kadarıyla belediyecilik yapmaya çalışıyoruz. En hassas olduğum nokta şeffaf belediyecilik. Cumayeri’ni bizim istediğimiz gibi yönetmek yerine Cumayerili vatandaşlarımız ne istiyor ve düşünüyor, bunu hep birlikte oturup konuşarak çalışma yapıyoruz.” diye konuştu.

“BELEDİYEMİZDE EN KOLAY ULAŞILABİLEN KİŞİ BELEDİYE BAŞKANI”

Sürekli sahada olarak vatandaşı dinlemesiyle tanınan Başkan Koloğlu, “Cumayeri Belediyesi’nde en rahat ulaşılabilir olan makam belediye başkanlığı makamı. Zaten öyle olması gerekiyor. Çünkü insanlar problemlerini çözemediği zaman nihai nokta olarak başkana geliyor. O problemi çözmeniz lazım. Biz buna çok önem veriyoruz. Bunun yanında şeffaflığın bir diğer unsuru da belediyede neler yapıldığını vatandaşın bilmesi. Örneğin ihalelerimizi canlı yayınla yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“SAYFİYE ALANI OLACAK CUMAYERİ HAYAL EDİYORUZ”

Seçim beyannamesinde söz verdiği 50+1 projeye ek olarak süreç içinde ortaya çıkan problem ve taleplere yönelik de çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Koloğlu, özellikle turizm alanında ilçeyibelli bir noktaya taşımak istediklerini söyledi. Koloğlu, “İçerisine girdiğinizde Sapanca gibi yeşillikler içinde, Düzce’nin ve hatta bölgenin bir sayfiye yeri olarak Cumayeri’ni hayal ediyoruz. Projelerimiz de zaten hep bununla alakalı.” diye konuştu.

“CUMAYERİ EMİN ELLERDE”

Programın sonunda Cumayeri’ndeki vatandaşlara, “Cumayeri emin ellerde. Biz tüm ekibimizle beraber Cumayeri’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gereken çalışmaları hızla sürdürüyoruz. Sel, pandemi gibi şeylerin ardına sığınmıyoruz.” mesajı verdi.

“MHP’DE BELEDİYECİLİK YAPMAK ÇOK GÜZEL”

Milliyetçi hareket Partisi’nde belediye başkanlığı yapmanın heyecanını arttırdığını aktaran Koloğlu, “MHP’de belediyecilik yapmak çok güzel. Diyelim ki bir şeye ihtiyacınız var. Herkes komple ayağa kalkıyor. Herkes o konuyu çözmek noktasında en üstten alta kadar mücadele ediyor. Bu bizim heyecanımızı arttırıyor.” sözleriyle de parti teşkilatlarına teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN