Halkla iç içe yönetim anlayışla görevini sürdüren Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, vatandaşla bir araya gelerek ‘Cumayeri’ni Cumayerililer’le yöneteceğiz’ sözünün arkasında durmaya devam ediyor.  Başkan Koloğlu, Cumayerililer’le buluşarak talep ve sorunlarını dinliyor.

Çaylar başkandan

Başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren vatandaşla iç içe olmaya gayret ederek ‘Halk Günü Toplantıları’yla halka bir araya gelen, pandemiyle birlikte de bulaş riskine karşı bir ilke imza atarak vatandaşları sosyal medya buluşmalarında dinleyen Koloğlu, şimdi de ‘Başkanla Akşam Çayı’ projesini başlattı.

İçilen çay eşliğinde vatandaşı dinledi

Soğuk kış aylarında vatandaşlarla daha çok bir araya gelip gönül bağlarını kuvvetlendirmek adına başlatılan programda ilk durak Yaka Mahallesi’ndeki bir kıraathane oldu. İçilen çay eşliğinde vatandaşla sohbet eden Koloğlu, hem belediye çalışmalarını anlattı hem de istek ve talepleri çözüme kavuşturmak amacıyla tek tek not aldı.

Koloğlu: Vatandaşımızla bir aradayız

Başkan Koloğlu, “Vatandaşlarımız ile bir aradayız. “Başkanla Akşam Çayı” programı altında halkımız ile belirli aralıklarla buluşuyor, çay eşliğinde sohbet ediyor, varsa istek ve taleplerini not alıyoruz.” diyerek projenin devam edeceğini kaydetti.

HABER: Mehmet GÜNESEN