Cumayeri’nin önemli bir ihtiyacını gidererek sadece ilçe halkının değil bölgede yaşayanların  nefes alacağı bir alan oluşturmak üzere harekete geçen Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun liderliğinde  Hilal Tepe Mesire Alanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Projeye katkı sunmak isteyen herkesi dinleyerek yol haritası çizen Başkan Koloğlu bu kez uzmanların görüşüne başvurdu.

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve Düzce Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Ahmet Hakan Polat’la projenin ilerlediği alanda incelemelerde bulunan Koloğlu, proje ve yapımda gelinen nokta ile ilgili akademisyenlere bilgi verdi. Prof. Şamandar ve Polat da incelemelerin ardından Başkan Koloğlu’na fikir ve önerilerini sundu. 

Başkan Koloğlu,  “Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve Düzce Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Ahmet Hakan Polat hocalarımız ile ‘’Hilal Tepe Mesire Alanımızda’’ incelemelerde bulunarak fikirlerinden istifade ettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” sözleriyle akademisyenlere katkıları için teşekkür etti.