Düzce’de etkili olan sağanak yağış ile birlikte gelen sel felaketinin ardından, ortaya çıkan tahribatın izlerini silmek için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Akçakoca, Cumayeri, Çilimli ve Gümüşova ilçelerine bağlı bazı köylerde sel felaketi nedeniyle büyük zararlar meydana gelirken, Düzce Valiliği ve İl Özel İdaresi başta olmak üzere, devletin tüm kurumları teyakkuz halinde selden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan selzedevatandaşlar için Devletin zirvesinden Düzce'ye ziyaretler ve ‘geçmiş olsun’ mesajları gelmeye devam ediyor.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte, sel felaketinin büyük bir tahribata yol açtığı Cumayeri ilçesine bağlı Mısırlık ile Avlayan köylerini ziyaret ederek, selzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Her iki köyde yürütülen çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Keşir, selzede vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Keşir ayrıca, selden zarar gören vatandaşlara yaralarının kısa sürede sarılacağını belirterek, “Öncelikle selden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum.   Devletimiz çok güçlü bir devlet. Her zaman yanınızda olacağız. Biz devlet olarak bu gün sizin yanınızdayız. Yarında sizin yanınızda olacağız. Yaralarınız en kısa zamanda sarılacaktır” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI