2021 yılına ‘Bu yıl Cumayeri yılı olacak’ mottosuyla hızlı bir başlangıç yapan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçe genelinde devam eden yatırımlarla ilgili Ankara’daki temaslarını sürdürüyor.

Hilaltepe Millet Bahçesi ve Mesire Alanı, Hidroelektrik Santrali (HES), Güneş Enerjisi Santrali (GES) ve motosiklet sporları pistinde yıl içerisinde gelişme kaydedilmesi hedeflenirken Başkan Koloğlu, Ahmet Akdeniz ile birlikte bir kez daha başkentin yolunu tuttu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’na giden Koloğlu ve Akdeniz, Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen ile görüştü. Yapılan toplantıda ilçede uygulanacak projeler kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından AK Parti Genel Merkezi’ne giden Başkan Koloğlu, burada AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e yeni görevi için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Buradaki görüşmede de Cumayeri’nde yürütülecek çalışmalar masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu. Başkan Keşir, Koloğlu ve Akdeniz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN