15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 4 yıl geçti. Etkisi hala unutulamayan darbe girişimine karşı Türk Milletinin büyük zaferi, Türkiye genelinde program düzenlendi.

Düzce’de yapılan etkinliklere Düzce Motosiklet Kulübü de katıldı. Etkinliklerde motosiklet tutkunu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel Düzce’nin ilçelerinin ardından Düzce Merkez’de de sürüş gerçekleştirdiler.

Düzce Riders Kulübü başkanı Cihan Bedrik  “Biz Düzce’de “Düzce Riders” isimli Motosiklet Kulübüyüz. 15 Temmuz’u ve o kötü geceye anmak için grup olarak toplandık. Bir kortej sürüşü düzenledik. Grubumuz bayağı kalabalık. Böyle bir etkinlik düzenledik.  Bugüne özel 15 Temmuz korteji oluşturduk. Tabi farklı etkinliklerimizde oluyor. Kamp etkinliklerimiz, toplu sürüş etkinlikleri gibi. Artı olarak daha büyük bir grubumuzda var. Avamot adlı daha büyük bir grubumuz da mevcut. Türkiye çapında bir gruptur. Türkiye’den çeşitli motorcular belli bir noktada toplanıyoruz ve yeni insanlarla tanışıyoruz. Beraber etkinlikler düzenliyoruz. İnsanların motorculara bakış açısını değiştirmeye çalışıyoruz.  Bugün 15 Temmuz’a özel Şehitlerimizi anmak için bir kortej düzenledik. Kötü zamanları atlattığımız bir günü anmak için buradayız. Toplandık, hepimiz bugün için buradayız” diye konuştu.