Düzce Belediye personeli, Türkiye Belediyeler Birliği, Enerji Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi kuruluşların düzenlediği uzaktan eğitim programlarına katılmaya devam ediyor.

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün koordine ettiği eğitimlerde Çalışma Hayatında İş Disiplini ve Ahlak, Problem Çözme ve Karar Alma Teknikleri, Belediyelerde Doğru Telefon İletişimi, Kamu Personeli Etik İlkeleri, Etkin Kaynak Yönetimi, Yönetim Becerileri ve Motivasyon, Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon, Dijital Yeni Dünya: Kamuda dijital Medya İletişimi ve Kriz Yönetimi gibi 107 eğitim programına çalışan personelin büyük çoğunluğu katılım sağlarken 15 Nisan tarihine kadar 1852 saat online eğitim verildi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Sinan İnan, personelin bilgisini ve verimliliğini artırarak daha başarılı hizmet verebilmesi için eğitim planlaması yaptıklarını belirterek, “Sahada çalışan personellerimiz için mesleki yeterlilik eğitimleri devam etmekte olup masada çalışan personellerimizin de online eğitimler kanalıyla eğitim almasını planladık. Masada ve sahada işin ehli olan personelimiz ile hizmet vermek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.