30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ülke genelinde gerçekleşirken Düzce’de de Anıtpark Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Asayiş Şube Müdürü Binbaşı Erol Büyüktopçu, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, siyasi partilerin il başkanları, STK’lar ve vatandaşlar katılım sağladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye vekaleten ise Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli törende yer aldı.



Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi-benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle ilk olarak Anıtpark’ta çelenk sunumu yapıldı. 



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Düzce İl Jandarma Asayiş Şube Müdürlüğü Binbaşı Erol Büyüktopçu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Program daha sonra öğrencilerin şiir okunmasıyla devam etti.





Sporcuların ve askeri birliklerin geçişi sonrasında ise mehter takımı tarafından geçiş yapılmasının ardından tören sona erdi.  





 

Haber: H. DURNA