Üniversiteler 1.5 senelik pandemi arasından sonra açılıncı Düzce Üniversitesi’nde okuyan binlerce öğrenci kente geldi. Salgının kısmen kontrol altına alınmasının ardından sportif ve sosyal etkinlikler de başlamış oldu. Bu kapsamda Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK Erkek Öğrenci Yurtları arasında futbol turnuvası başladı.

4 yurt takım çıkardı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci Yurdu, Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdu, Hafız Hasan Şen Erkek Öğrenci Yurdu, Aliya İzzet Begoviç Erkek Öğrenci Yurdu Erkek Öğrenci Yurdu futbol takımları olmak üzere toplamda 4 takım katıldı.

Turnuvaya yoğun ilgi

3 gün sürecek turnuvada maçların ise tek maç üzerinden eleme sistemiyle ile oynanması kararı alındı. Erkek Öğrenci Yurtları Arası Futbol Turnuvası’nda ilk maç heyecanı da dün yaşandı. İki takımın da kıyasıya mücadele ettiği karşılaşma zevkli geçerken, öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

İlk maçlar oynandı

Turnuvanın ilk gününde iki maç oynandı.  Bu maçlarda, Aliya İzzet Begoviç Erkek Öğrenci Yurdu ile Cahit Zarifoğlu Öğrenci Yurdu karşılaştı. Çok çekişmeli ve zevkli geçen maçta 6 gol vardı. Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci Yurdu futbol takımı, Aliya İzzet Begoviç Erkek Öğrenci Yurdu takımını 4-2 yenerek, bir üst tura yükseldi.

Finalin adı Cahit Zarifoğlu ve Avni Akyol

Diğer ikinci maç ise Hafız Hasan Şen Erkek Öğrenci Yurdu takımı ile Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdu futbol takımları arasında oynandı.  Bu maçı, Hafız Hasan Şen Öğrenci Yurdu takımını 3-2 yenen Avni Akyol Öğrenci Yurdu takımı kazandı.  Bu takım da bir üst tura yükseldi. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ