Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte, Düzce’ye gelerek Türk Kızılayı’nın ‘ 81 İl 81 Anaokulu’ projesi kapsamında yaptırılan Kaptan Altay Altuğ Kızılay Anaokulu’nun açılışı törenine katıldı.

Yıldırım, törende yaptığı konuşmada 65. Hükümet’te kendisinin başbakan olduğu dönemde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den övgüyle bahsetti.

‘Bakanlığında çok güzel işlere imza attı’

Özlü’yle çalışmakltan duyyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, “Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü, tabii kendisi benim hükümette olduğum dönemde, 65. Hükümet’te bakanımdı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızdı ve çok güzel işlere imza attı.” dedi.

‘Şimdi Düzceliler’e hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor’

Düzce Belediyesi’nin şehrin kronik sorunlarını bertaraf eden çalışmalarına da hayran kalan Yıldırım, Özlü’yle ilgili, “Şimdi de Düzce’de 400 bin Düzceli’nin hep içinde sorunlarıyla haşır neşir oluyor. Onlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. Kendisine de teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.  

HABER: Mehmet GÜNESEN