61 yaşında olan Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz da koronavirüs salgınına yakalandı. Bir süre önce rahatsızlanan ve dün Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde PCR testi yaptıran Korkmaz’ın sonucu pozitif çıktı. Doktorların akciğer filminde tutulum tespit etmesi üzerine Bolu Çağsu Hastanesi’nde yatarak tedavisine karar verilen Korkmaz’ın solunum güçlüğü çektiği öğrenildi.

Bu gün sabah saatlerinde durumu fenalaşan Korkmaz, ambulansla Acıbadem Hastanesine kaldırıldı. En son Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ile telefonda görüşen Korkmaz, Düzce halkından helallik ve dua istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 24. döneminde Düzce’yi parlamentoda temsil eden Korkmaz, bir dönem vekillik yaptıktan sonra akademisyenlik görevine geri dönmüştü. Sivri diliyle tanınan ve sözünü sakınmayan tavrı nedeniyle AK Parti ile yolları ayrılan Korkmaz’ın Kovid-19’u sıkıntılı geçirmesi bir kez daha hastalığın ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.   

Özellikle Delta’dan sonra Mu varyantının ülkeye giriş yapması ve mutantın hızla yayılması tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini kanıtlıyor. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen kuralların hiçe sayılması ve aşısızlık salgından kendisini korumak için bilinçli hareket eden vatandaşları da tehlikeye atıyor.

HABER: Savaş ARI