Düzce'de Akınlar Mahallesi yolu üzerinden geçen sokak köpeğine, bir araç çarptı. Sürücü can çekişen köpeği, hemen arabasına alarak Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürdü. Yaralı sokak köpeğine, Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğündeki ilk müdahalenin ardından ameliyat edilerek sağlığına kavuşturuldu.

Edinilen bilgiye göre, sokak köpeğine yapılan Radyo grafik muayenesinde, bağırsaklarının kalbini sıkıştırdığını ve nefes almakta güçlük çektiğinin anlaşılması üzerine Düzce Belediyesi Veteriner hekimleri tarafından hemen ameliyata alındı.

Sokak köpeğini hemen ameliyata alan veteriner hekimleri; Ayşegül Aydın, Ufuk Göktaş ve Aykut Ekinci başarılı bir operasyon gerçekleştirerek, köpeği yeniden sağlığına kavuşturdular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nurettin Özcan, "Bir canı hayata döndürmenin mutluğunu hekimlerimiz ile birlikte yaşadık. Başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler, hekim arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.