Akyüzoğlu ve Mutlu ailelerinin mutlu günü. Düzceli İş İnsanı Ahmet Mutlu’nun oğlu Ferit Mutlu, Duygu Akyüzoğlu ile düzenlenen görkemli düğün töreninde hayatlarını birleştirtirdiler.

Genç çiftin nikâhını Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan kıyarken nikâh şahitliklerini ise, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ve Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptı.

Düzce iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren düğün töreninde, Karadeniz Müziğinin sevilen ismi Resul Dindar Sahne aldı. Dindar’ın söylediği şarkılara, düğün törenine katılanlar eşlik etti.

“Düzce’ye gelin geldim”

Genç çift yaşadıkları mutluluğu Öncü Haber mikrofonu ile paylaştı. İstanbul’dan Düzce’ye gelin geldiğini ifade eden Duygu Akyüzoğlu, “Ben Düzce’ye gelin geldim İstanbul’dan, Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Mutluyuz ve heyecanlıyız. Sağlıklı bir şekilde hep beraber mutlu olalım inşallah” dedi.

“Büyük mutluluk yaşıyoruz”

Eşi ile bir arkadaş ortamında tanıştığını ifade eden Ferit Mutlu, büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Niyet ettiğimiz bu hayırlı yolda Allah bizi muvaffak etsin. Çok mutluyuz, kazasız belasız bir düğünümüz olsun istiyoruz. Gençleri evlenmeye teşvik ediyoruz. Biz eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık. Denk geldik kader bizi buluşturdu” diye konuştu.

“Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan her kese teşekkür ediyoruz”

Düğün törenlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden İş İnsanı Ahmet Mutlu ise,  “Çok mutlu bir gün bugün. Allah herkese mutluluk versin. Pandemiden sonra ilk düğünler. Bütün dostlarımıza bizi bugünde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: Savaş ARI