Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir başta olmak üzere İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden 48 derslikli Kasım Aktaş ortaokulunda inceleme gerçekleştirdi.

Başkan Özlü, AK Parti İl teşkilatını betonu atılan ve hızlı şekilde çalışmaların devam ettiği bölgeyi gezdirmesinin ardından, okul hakkında bilgiler verdi.

CAM AĞIRLIKLI BİR BİNA OLACAK

18 dönüm üzerine 48 derslikli olacak okulun şehir merkezindeki 3 okulun bölgeye taşınmasıyla ikili eğitimi ortadan kaldıracağını ifade eden Başkan Dr. Faruk Özlü, “İki bloktan oluşan okulumuz, alışılmış, klasik dersliklerden farklı şekilde düzenlenecek. Okulumuzun yapımına en büyük desteği sağlayan hayırsever işadamımız Kasım Bey biliyorsunuz cam fabrikasının sahibi. Burası da cam ağırlıklı bir bina olacak. Temeli atılmış durumda bulunan alan sığınak olarak kullanılacak. Girişinde konferans salonu, yanında ise spor salonuyla 2 katlı güzel bir mimariye sahip olacak. Her katında kantin bulunacak. Gelecek yıl açılacak” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL DÜZCE ŞANTİYE GİBİ OLACAK”

Başkan Özlü, belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek teşkil edecek kalıcı işler yaptıklarını belirterek sürdürdüğü konuşmasında, “Şehrin çehresini değiştiriyoruz. Bir yanda bölgeye hitap eden Türkiye’ye örnek olacak modern bir katı atık tesisimiz, millet bahçesi proje çalışmalarımız, Asar deresi projemiz, modernize edilmiş itfaiye teşkilatımızın yeni yerine taşınması ve daha birçoklarıyla belediyecilik anlamında çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Düzce’mize bir anıt eseri mutlaka kazandıracağız. Önümüzdeki sene Düzce şantiye gibi olacak. 2021 yılında 24 saat esasına göre çalışacağız” şeklinde konuştu.