Korona virüsü dünya çapında kriz oluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de de vaka sayısı her geçen gün artarken, Düzceli vatandaşlar kendi önlemini almaya başladı. Korona virüsü nedeniyle doğal ürünleri tercih eden vatandaşlar, Aktarlara akın ediyor.

Düzce’de faaliyet gösteren Furkan Doğal Ürünler işletmesinin yetkilisi Yılmaz Kurtoğlu, Düzceli vatandaşların en çok bağışıklık sistemini güçlendiren ürünler tercih ettiğini belirtti.

Salgın nedeniyle Düzceliler’in en çok, propolis, zencefil, zerdeçal, tarçın, Karanfil, ıhlamur, çubuk tarçın ve keçiboynuzu pekmezini tercih ettiğini belirten Yılmaz, “Salgın ortaya çıktığı günden bu yana, işlerimizde yoğun bir artış oldu. Düzce’de insanlar doğal ürünlere yöneldi” ifadelerini kullandı.

Müşterilerin  özellikle bağışıklık sistemini güçlendiren doğal ürünleri tercih ettiğini belirten Yılmaz Kurtoğlu “Vatandaşların öncelikli olarak virüsten ziyade hasta olmamaya dikkat ediyor. Bu ürünleri kullanan vatandaşlar rahatsız olsalar da bu rahatsızlığı ayakta atlatabiliyor”  dedi.