Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye Milli Ordusu ile Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri YPG/PKK ve DEAŞ'a karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı devam ederken, Türkiye’nin yüreği de Mehmetçikle birlikte atıyor. Toplumun her kesiminde destek mesajlarının yağdığı şu günlerde vatandaşlar anlamlı etkinliklerle askerimizin yanında olduklarını gösteriyor.
Düzceli İsmail Akça da dün akşam Merkez Büyük Camii’nde canları pahasına vatanı korumak ve bölgeye huzur getirmek için Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklerimiz ve aziz şehitlerimiz için Mevlit-i Şerif okuttu. Akşam ve yatsı namazı arasında okunan mevlide vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Barış Pınarı Harekatı’nın başarıya ulaşması ve askerlerimizin zaferle dönmesi için okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Öncü TV mikrofonuna açıklamalarda bulunan mevlidi düzenleyen İsmail Akça, şöyle konuştu:
“Bir vatansever evlat olarak Suriye’de bizler için savaşan ve orada ezilmiş halkı daha ferah içinde yaşatmak için Mehmetçiğimize ve şehitlerimize bir mevlit tertipledim. Allah kabul etsin katılan katılmayan herkese çok teşekkürler. Gönül ister Düzce halkı komple burada olsaydı. Hayırlısı olsun. Allah ordumuza zeval vermesin, Mevlüt-i Şerifimizi Allah kabul etsin.”
Mevlit programı yatsı namazının kılınmasıyla sona erdi.