Düzce Belediye Başkanı Dr.Özlü, E-Kent Geçiş Sistemleri ve Biletleme Teknolojileri A.Ş. ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamaması sebebi ile firmanın sistemini kapattığından toplu ulaşımda biletleme sisteminde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Belediyenin söz konusu aksaklıkla ilgili tüm tedbirleri aldığını vurgulayan Özlü, firmayla ilgili hukuki süreç başlatıldığını ve aksaklıkların saat 12.00’a kadar giderileceğini aktardı.

TÜM KARTLAR ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRİLECEK

Şu an kullanımda olan E-Kent firmasına ait ulaşım kartları da önümüzdeki günlerden itibaren Düzce Belediyesi tarafından Kentkart firması akıllı ulaşım kartları ile ücretsiz olarak değistirileceğini söyleyen Özlü, vatandaşların müsterih olmalarını, endişeye kapılmamalarını rica etti.

AÇIKLAMANIN TAM METNİ

Düzce Toplu Taşıma Sistemi biletleme işlemlerini yürütmekte olan E-Kent Geçiş Sistemleri ve Biletleme Teknolojileri A.Ş. ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamaması sebebi ile adı geçen firma  sistemini kapattığından biletleme sisteminde aksaklıklar yaşanmaktadır.

Belediyemizce sözkonusu aksaklığı giderici bütün tedbirler alınmış, E-Kent firması hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bilet sistemindeki aksaklık bugün saat 12:00’ye kadar giderilecektir.

E-Kent firmasına ait kartlar önümüzdeki günlerde Belediyemiz tarafından Kentkart Firması akıllı kartları ile ücretsiz olarak değistirilecektir.

Vatandaşlarımızın müsterih olmalarını, endişeye kapılmamalarını rica ederim.

Dr. Faruk Özlü

Düzce Belediye Başkanı