AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk liderliğinde AK Partili kadınlar, hastanede çocuklarından, evlerinden, ailelerinden uzak gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına ‘yanınızdayız’ mesajı verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVİD-19) ile mücadele eden sağlık çalışanları için neler yapabileceğini düşünen AK Partili kadınlar, evlerinde kendilerinin hazırladıkları yiyecekleri Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına ulaştırarak moral verdi.

Düzce kamuoyunda takdir toplayan çalışmayla ilgili AK Parti Düzce İl Kadın Kolları’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Sağlık Çalışanlarımız, Bizim için yapmış olduğunuz büyük fedakarlığın farkındayız.

Evinizden, ailenizden, evlatlarınızdan ve sevdiklerinizden bizler için uzak kaldınız.  Yeni tip koronavirüs ( COVİD-19) salgını döneminde yapmış oldukları özverili çalışmalar için sizlere minnettarız. Her şey için çok teşekkür ediyor, sizleri yürekten alkışlıyoruz.

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Yönetim ve Yürütme kurulunun katkılarıyla hazırladığımız anne eli değmiş ev yapımı yiyeceklerimizi sevgiyle harmanladık ve sağlık çalışanlarımıza ulaştırdık. Her zaman yanınızdayız. Mutluluğumuz tarif edilemez” ifadelerine yer verildi.

HABER: Mehmet GÜNESEN