Bir süredir rahatsız nedeniyle hastanede tedavi gören Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün annesi Behiye Özlü dün hakkın rahmetine kavuşmuştu.



Ebediyete intikal eden Behiye Özlü’nün cenazesine 65. Dönem Millî Eğitim Bakanı ve şu an AK Parti Sivas Milletvekili olan İsmet Yılmaz, 65. Dönem Milli Savunma Bakanı ve şu an AK Parti Kocaeli Milletvekilliği görevinde bulunan Fikri Işık, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Gazeteci ve Köşe Yazarı Abdülkadir Selvi, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce Eski Belediye Başkanı Dursun Ay, parti il başkanları ve çok sayıda sevenleri de katılım sağladı.





Kalabalık bir cemaat eşliğinde Çilimli ilçesinin Topçular Mahallesi Müminler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özlü’nün naaşı Çilimli İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.



Hayatını kaybeden Behiye Özlü’ye Öncü Medya ailesi olarak Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Haber: H. DURNA