Düzce Arsal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, soğukların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde imkânı olmayan öğrencilerin yüzünü güldürmek için bir kampanya başlattı.

‘Çocuklar üşümesin’ sloganıyla başlatılan anlamlı kampanyayla şimdiye dek 100’den fazla çocuğa bot ve mont desteği sağlandı. Dernek Başkanı Şükrü Emre Esen, daha fazla çocuğa dokunmak için hayırseverlere de bir çağrı yaptı.

“EKMEĞİ PAYLAŞMAK EKMEKTEN DAHA LEZZETLİDİR”

Birkaç yıl önce bir grup mezun olarak bu yola çıktıklarını kaydeden Esen, “Yıllar içerisinde geldiğimiz noktada, “Çocuklar Üşümesin” kampanyamızla yüzlerce çocuğumuzun soğuk kış günlerini üşümeden geçirmesine yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da kendi çocuklarımıza giydirmeyeceğimiz ürünleri almayalım düşüncesiyle çıktığımız yolda 100’den fazla çocuğumuza ulaşmayı şimdiden başardık. Desteklerinizle bu sayıyı çok daha yukarılara taşıyacağımıza dair inancımız tam. Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir.” ifadeleriyle Düzcelileri kampanyaya destek vermeye davet etti.