Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den spor yazarları adına randevu alıp, oluşturduğu liste ile Düzcespor’un sorunlarını konuşmak için, Özlü’nün iyi niyetini Düzcespor'a hizmet hassasiyetini adeta istismar eden Eski Zaman Gazetesi muhabiri Tayhan , Öncü Medya’nın Spor Haberleri sorumlusu Mustafa Yıldırım’ı davet etmeyerek, Belediye Başkanı Özlü'yü amacına alet ederek egosunu tatmin etme acizliğini gösterdi.

Düzce'deki basın kuruluşlarının büyük bölümünün dahil olmadığı Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve bazı basında yer alan üyeleri ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü ziyaretinde, Öncü Medya'yı çağırma lütfunda bulunmadığı görüldü. Erol Tayhan yaptığı art niyetli davranış ile Öncü Medya'ya ne gibi kini var bilinmezken art niyetli olduğu gözlerden kaçmadı. Tayhan sözde Cemiyet Başkanlığı kimliğini ön plana çıkarırken, yapılan kongrelerinin nasıl yapıldığı iddialarına yanıtı aranmakta.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜN YAYIN ORGANI ESKİ MUHABİRİ…

Sözde Cemiyet Başkanı Tayhan, Hain 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından kapatılan Fettullahçı Terör Örgütü’nün yayın organı Zaman Gazetesi’nin eski muhabiri olarak biliniyor.

DÜZCE'NİN EN BÜYÜK BİLGİ AĞI

Uzun yıllar Düzce iline hizmet eden Öncü Medya grubu ilinin en büyük bilgi ağı olarak gösterilirken Erol Tayhan için, “Senin her tarafın başkan olsa ne olur” dedirtti. Öncü medya grubu Düzce halkının hizmetinde bulunurken Başkan Faruk Özlü ile yapılan görüşmede neler konuşulduğunu bilinmiyor.