Muharrem ayında aile ilişkilerini, kardeşliği, dostluğu ve komşuluğu bir arada tutmak amacıyla, her sene geleneksel hale gelen Aşure organizasyonu Olgun Kırmızı Beyaz Et ve Tavuk Ürünleri Ticaret Sanayi ve Limited Şirketi sahibi Acar Ailesi tarafından bu sene de düzenlendi.





Mine Acar öncülüğünde düzenlenen organizasyona Acar Ailesi'nin yakınları, sevenleri ve vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

 

“Bizim için bir gelenek haline geldi”


Dostluğun, komşuluğun ve beraberlik ortamının oluştuğu etkinlikte mikrofonlarımıza konuşan Olgun Piliç sahibi Tanju Acar şu ifadelerde bulundu:

“Biz bunu her yıl yapmaya gayret ediyoruz. Eşi dostu bir araya toplamak. Bir arada olmak, biraz sohbet edebilmek, bazı vecibeleri de yerine getirmek için düşündüğümüz bir şey. Bu sene Allah nasip ederse 8.sini yapıyoruz. İnsanlarda gördüğünüz gibi işte komşularımızla, arkadaşlarımızda hoşça vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bu artık bizim için bir gelenek haline geldi. Katılan herkese teşekkür ediyorum.”





“Herkese şifa olsun”


Organizasyonun düzenlenmesinde öncü olan Mine Acar ise şunları söyledi:

“Bu bizim 7.sini düzenlediğimiz bir organizasyon. Her sene yapıp dağıtıyoruz Allah kabul ederse inşallah. Şifa olsun herkese. Biz zaten kalabalık bir aileyiz. Hep bir aradayız şükür. Hepimizin adına burada yapıyoruz. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin diye… Her sene talep var zaten. Günlerdir bizi arıyorlar bu sebepten dolayı. Bu sene biraz geciktik bir hafta kadar. Ama bugün hallettik işimizi.”





Haber: H .DURNA