Türk Kızılayı Düzce Şubesi’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Kızılay Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda yapılan kongreye, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Yeşilay Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda bir konuşma yapan Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın, başkanlığı döneminde Kızılay’da yapılan faaliyetleri anlattı.

Kızılay her zaman mazlumun yanında olmaya devam edecek”

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise, uzun yıllar Kızılay Düzce Şubesi üyeliğinde bulunduğunu belirterek, “Kızılay’ın gerçekten hem ülke dışında, hem de ülkemizde çok büyük yardımları oluyor. Ben uzun yıllardır Kızılay Düzce Şubesi’nde üyesiyim. Artık delege olma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Kızılay her zaman mazlumun yanında olmaya devam edecektir.” dedi.

Tek liste ile gidilen kongrede konuşmaların ardından delegeler, oy verme işlemi için sandık başına gitti. Oy verme işlemi sonucunda Av. Halil Aydın yeniden Türk Kızılayı Düzce Şubesi başkanı seçildi.