Hamidiye camii yanındaki d-100 karayolu üzerinde bulunan üst geçitteki asansörün atıl bir vaziyette bırakılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattı’na (0542 767 18 81) gönderilen görüntülerde asansörün kullanılamaz hale geldiği görülürken vatandaşlar  Düzce Belediyesi’nin ilgisizliğinden dert yandı.
 
 


Üst geçitin aylardır kullanılamaz halde olduğunu ifade eden vatandaşlar, Düzce Belediyesi Beyaz Masa’ya bu konuyu bildirdiklerini ancak yetkililerin ilgilenmediğini ifade etti.
 

 
“Beyaz masaya bildirdik ilgilenmediler”
Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına gelen mesajda vatandaş şunları ifade etti: “Üst geçitteki asansör atıl durumda. Adeta tuvalet gibi olmuş. Aylardır çalışmıyor. Beyaz masayı bildirmemize  rağmen hiçbir ilgili ilgilenmiyor. Elbette vatandaşların da kullanım hataları var ancak kötüler varsa iyiler neden cezalandırılıyor. Düzce Belediyesi 20 yıl öncesinden alacak tahsili yapmaya çalışıyor, icraya veriyor. Elbette borcu olan ödesin ama belediyede hizmetini yapsın. Bunların önlemini yetkililer alsın vatandasın suçu ne ? Engelli rampası yok. Çocuk arabasını çıkaracak olanak yok. Yaslılar hastalar var. Eğer bunlara bir çözüm bulamıyorsa yetkililer yolun ortasındaki telleri kaldırsınlar geçebilen geçer geçemeyen ölür.  Bunların aynısını beyaz masaya ilettik.”