Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile iftar programında bir araya geldi. ‘Gençlik İftarı’ndan sonra yine Bahçeşehir Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Çocuk İftarı’nda da yüzlerce çocuk ve ailesi Düzce Belediyesi’nin hazırladığı iftar sofrasında buluştu.

Osmanlı döneminin önemli geleneklerinden biri olan Çocuk İftarı’nı yeniden canlandırmak ve Düzceliler’e benimsetmek amacıyla Düzce Belediyesi tarafından organize edilen programda, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü minik konuklarıyla yakından ilgilendi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Çocuk İftarı’nın yapıldığı Bahçeşehir Etkinlik Alanı’na gelen Başkan Özlü, ezanın okunmasını bekleyen çocukların masalarını tek tek ziyaret etti. Miniklerle birlikte fotoğraf çektiren Özlü, iftar sonrasında da çocukların aileleri ile sohbet etti.

BANDO GÖSTERİSİ COŞKU KATTI

Düzce Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk İftarı’nın diğer bir ilgi çeken etkinliği de Belediye Bandosu oldu. İftar öncesi ve sonrasında çaldıkları marş ve şarkılarla alanı dolduran kalabalığı eğlendiren bando ilgi ile takip edildi. İftar sonrasında Başkan Özlü de çocuklarla birlikte 23 Nisan şarkıları eşliğinde Türk Bayrağı salladı. Öte yandan alanda çocuklara çikolata ve balon da hediye edildi.