Düzce’de yaşanan sel afetinde 12 gün süren arama kurtarma çalışmalarında canla başla çalışarak selde mahsur kalan vatandaşları kurtaran ve kayıp vatandaşların bulunmasında çalışmalar yürüten ekipler arasında yer alan Düzce Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Erguvan Tesislerinde yemek düzenledi. Düzenlenen yemeğe Ulusal Keşif Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekibi gönüllüleri de katılım sağladı.



Sel felaketinde yoğun mesai sonucu başarılı bir çalışma ortaya koyan gönüllülerden Düzce AFAD ekibi Düzce Belediyesi’ne ait Erguvan Tesisleri’nde yemek organizasyonu düzenledi.

Akçakoca’da yürütülen çalışmalarda yoğun mesai harcayan ekiplerden olan Ulusal Keşif Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği, Düzce Arama Kurtarma Ekibi, Düzce İtfaiyesi, Düzce Radyo Amatörleri Derneği ve Düzce Emniyet Müdürlüğü Arama Kurtarma Gönüllüleri de Düzce Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.



Düzenlenen yemek organizasyonunun ardından Düzce Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal tarafından UKSAR yetkililerine plaket takdim edildi.

Haber: H. DURNA