Düzce Valisi Cevdet Atay, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Vali Atay mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişisel haklarına saygı gibi birçok değeri içinde bulunduran mühim bir mesleği icra eden gazetecilerimiz, günün her saatinde ve zor şartlarda, mesuliyet duygusu içerisinde toplumumuzu bir yandan gelişen vakalar karşısında aydınlatırken bir yandan da halkımızın istek ve beklentilerini yansıtarak mühim bir vazifeyi yerine getirmektedirler.

Görsel ve yazılı medyanın yanında gelişen günümüz teknolojisiyle sosyal medya gibi anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üstüne düşen mesuliyet her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir.

İnanıyorum ki, gazetecilerimiz haiz oldukları bu mesuliyet ile ilimizin ve ülkemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktarmak ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sıhhatli bir biçimde çalışmasına destek olan; ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için müspet rol üstlenmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Düzce’mizin sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer alanlardaki gelişimine, etkin bir şekilde tanıtımına değerli katkıları olan, görevlerini her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir emek ve özveriyle yerine getiren emektar basın mensuplarımızın “Çalışan Gazeteciler Günü” nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABER: Savaş ARI