Düzce Belediyesi’nde değişim rüzgarları hızlı esmeye devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir yandan yakın çalışma ekibini tazeliyor diğer yandan memnun kalmadığı müdürlerde revizyona gidiyor.

Geçtiğimiz hafta başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiği duyurulan Serkan Yılmaz’a yine yöneticilik görevi verildi. Başkan Özlü, uzun süre belediyenin birçok projesini emanet ettiği eski sağ kolu Yılmaz’a, Düzce Bilim Merkezi Müdürlüğü görevini layık gördü. Yapımı devam eden Bilim Merkezi Projesi’ni titizlikle takip eden Başkan Özlü, burada yürütülecek çalışmaların sorumluluğunu Serkan Yılmaz’a vermiş oldu.

Ayrıca Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü koltuğunda da değişim yaşandı. İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Çağla Sancaklı’nın yerine asaleten atama yapıldı.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede şunlar kaydedildi: “Gölyaka Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Kalender Aydın, Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü olarak atanmıştır. Görevinden ayrılan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Serkan Yılmaz, Bilim Merkezi Müdürü olarak görevlendirilmiştir.”