Düzce’nin modern bir il görünümüne kavuşması amacıyla yürütülen ‘değişim’ ve ‘dönüşüm’ projeleri doğrultusunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  vatandaşlarla da bir araya geliyor.

Bu kapsamda, mahalleleri gezerek projelerin son durumlarını yerinde gören Başkan Özlü, Ağa Mahallesi’nde bulunan Hz. Hüseyin Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlarla buluştu.

Cami çıkışında mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Özlü, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve halkın beklentileri hakkında mahalleliyle ayaküstü muhabbet etti. Samimi şekilde gerçekleşen görüşmelerde Başkan Özlü, vatandaşların sorun ve taleplerini de ilk ağızdan dinledi. Mahallede giderilmeyi bekleyen sorunlar ve eksikliği hissedilen hizmetleri tek tek not aldıran Özlü, ilgili müdürlüklere ‘Gereken yapılsın’ talimatı verdi.

Daha sonra mahallede hizmet veren Kur'an kursunu da ziyaret eden Özlü, çocuklarla bir araya geldi. Sınıfları tek tek gezen Başkan Özlü, yetkililerden kurslar hakkında bilgi alarak bölgeden ayrıldı.