Ramazan ayının manevi hazzını Düzcelilerle paylaşmayı amaçlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her akşam farklı bir adreste iftar sofralarının konuğu oluyor.

Başkan Özlü son olarak 5’i engelli 7 çocuğu ile hayat mücadelesi veren Fatime Yikit’in evine misafir oldu. Hane halkıyla birlikte iftarını açan Özlü'ye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de eşlik etti. 

Başkan Özlü, 14 yıl önce eşini yitirmesinin ardından sağlıklı olan iki kızının desteği ile 3’ü kız 2’si erkek dezavantajlı çocuklarına bakan Fatime Teyze’nin içlere dokunan hikayesini de bizzat kendisinden dinledi.

"FATİME TEYZE ÖRNEK BİR ŞAHSİYET"

Fatime Teyz’enin örnek alınması gereken bir şahsiyet olduğunu belirten Başkan Özlü, “Ramazan ayının manevi hazzını hemşehrilerimiz ile birlikte paylaşmanın keyfini yaşıyoruz. Bu akşam Fatime ablamızın evinde iftarımızı yaptık. Allah kabul etsin. Allah Fatime ablamızdan razı olsun. Hayatını dezavantajlı çocuklarına adayan, güzel insan, örnek bir şahsiyet olarak bizlere göstermiş olduğu samimiyetten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.