Ünlü televizyon programcısı Vahe Kılıçarslan, Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Vahe ile Evdeki Mutluluk’ programında önümüzdeki günlerde Düzce ve birbirinden güzel yemeklerini ekranlara taşıyacak. Düzce fırtınası estirecek olan programın çekimleri için kente gelen Kılıçarslan ve ekibi Düzce’nin doğal güzelliklerini gezerek çekim yaptı. Kılıçarslan’a Düzce’nin dillere destan yöresel yemeklerinden de ikram edildi.

Düzce belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Vahe Kılıçarslan ve Star TV ekibini Konuralp Antik Kenti’nde ağırladı. Kılıçarslan’a antik kenti gezdiren Özlü, Osmanlı otağında gerçekleştirilen çekimlerde de Düzce’yi anlattı.

Başkan Özlü, konuyla ilgili “Ünlü TV Programcısı Sayın Vahe Kılıçarslan’ı Konuralp Antik Kentimiz’de ağırlamaktan memnuniyet duyduk. “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programında Düzcemiz’in lezzetlerini tanıtacak olan değerli sunucu ve ekibine teşekkür ediyorum” açıklaması yaptı.

Düzce’nin tüm Türkiye ile buluşturulacağı "Vahe ile Evdeki Mutluluk Programı" önümüzdeki haftalarda Star TV ekranlarında yayınlanacak.

HABER: Mehmet GÜNESEN