Eşsiz manzarası ve doğası ile Düzcelilerin misafirlerini ağırlayabileceği, huzurlu bir ortamda en güzel lezzetler sunularak, gurme yemeklerin yanı sıra bölgenin yöresel yemeklerinin tanıtılacağı sosyal bir tesis olacak olan “Mutfak Sanatları Merkezi” inşaatı tamamlanmak üzere.

İşletim hakkı Düzce Belediyesi şirketlerinden BelTUR A.Ş.’ye geçirilen Bahçeşehir bölgesinde bulunan “Mutfak Sanatları Merkezi”  gastronomi turizmine yön verecek. Bir kültür mozaği olan Düzce’nin zengin mutfağının muhteşem lezzetlerin yer alacağı tesis, hem Düzcelilere hem de dışarıdan gelen misafirler için bol oksijenli temiz havası, doğa manzarası ile her yaşta insanın zevkle vakit geçirebileceği bir alan olacak.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Ramazan Bayramında da çalışmaların devam ettiğini dile getiren Özlü, “Bayram seyran demeden Düzce'miz için çalışmaya devam ediyoruz. Düzce Mutfak Sanatları Merkezi'nde yolun sonuna çok az kaldı. Hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI