Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kızılay Düzce Şube Başkanı Halil Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özlü Kızılay heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Türk Kızılayının  her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti.



Ziyarette Düzce Belediyesi Başkan yardımcısı Hüdaver Gösterişli’de hazır bulundu.

Düzce Belediye Başkanlığı görevine hızlı bir başlangıç yapan Dr. Faruk Özlü, ziyaretine gelen vatandaşlarla da yakından ilgileniyor.

‘Düzce’yi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız’

Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve sevgi karşısında duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Özlü yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Düzcelilerin teveccühü ve şahsıma gösterdikleri güven ile oturduğum başkanlık koltuğu aslında bu şehirde yaşayan tüm vatandaşların koltuğudur. Tevazu, samimiyet ve gayretle dedik, bu şehre hizmet etmeye devam etmek için gönüllü olduk. Şimdi zaman, bizlere tanıdıkları bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirme anıdır. Her gün buraya gelerek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten, bizlerden hayır dualarını esirgemeyen tüm vatandaşlarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte, her birimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek Düzce’yi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız. Düzce Belediyesi; bana, ekibime güvenen, oy veren, vermeyen herkesin belediyesidir. Bu anlayış çerçevesinde plan ve projelerimizi uygulamaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”


 

Haber: H. DURNA