Düzce Valisi Cevdet Atay, bir mesaj yayımlayarak Düzceliler’in Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu hatırlatan bu bayramın tam kapanma dönemine denk geldiğini hatırlattı.

Atay, “Ramazan Bayramını da evlerimizde geçireceğiz. Akrabalarımızla, arkadaşlarımızla ve tüm sevdiklerimizle teknolojinin imkânlarını kullanarak uzaktan iletişim araçları ile bayramlaşacağız. Bugünleri, gerekli önlemleri alarak ve tedbirlere uyarak hep birlikte aşacağız.” ifadeleriyle Düzceliler’e koronavirüsle mücadeledeki iyi tablonun korunması ve sürdürülmesi için kurallara uyma çağrısı yaptı.

DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY’IN BAYRAM MESAJI

“Aziz Düzceliler, Değerli Kardeşlerim, Rahmet, mağfiret ve ilahi affın zirveye ulaştığı, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı münasebetiyle, hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.

Bayramlar, dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Ancak; Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, ülkemizde de etkili olmuştur. Bu sebeple, uygulanan virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramını da evlerimizde geçireceğiz. Akrabalarımızla, arkadaşlarımızla ve tüm sevdiklerimizle teknolojinin imkânlarını kullanarak uzaktan iletişim araçları ile bayramlaşacağız. Bugünleri, gerekli önlemleri alarak ve tedbirlere uyarak hep birlikte aşacağız.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere Düzceli hemşerilerimin ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Ramazan ayı süresince göstermiş olduğunuz sabır ve anlayışa şükranlarımı sunuyor, bu zor günlerin bir an önce geçmesini diliyorum. Bu mübarek günlerin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla…”