Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, Düzce İl Genelinde polis ve jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri arttırıldı. Düzce Valisi Cevdet Atay’da, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve diğer kurum amirleri ile birlikte Valilik Kavşağında emniyet kemeri kullanımına dikkat çekmek amacıyla özel trafik denetimi gerçekleştirdi.

Vali Atay, özellikle aileleri ile birlikte araçlarda yolculuk eden küçük çocuklara, ailelerini trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmaları için trafik düdüğü ve tanıtıcı broşürler dağıttı.

“Bayramınız kemeriniz olsun”

Özel Trafik Denetimi ile ilgili Öncü Haber muhabirinin sorularını yanıtlayan Vali Atay,  “Bugün hep birlikte bu bayramı huzur içerisinde, özellikle kazası belasız geçirelim diye buradayız. Bu farkındalığı hem görmek, hem de yaşatmak için çocuklarımıza düdük veriyoruz. Bu sene sloganımız ‘Bayramınız kemerli olsun.’ Yani bu bayram vatandaşlarımızın tamamının emniyet kemeri takmasını istirham ediyoruz. Kendilerinin ve sevdiklerinin can güvenliği için, herhangi bir hayati tehlikeyle karşı karşıya kalmamaları için emniyet kemeri takmalarını özellikle rica ediyoruz. Buradan tüm sürücülerimize acele etmemelerini, yavaş gitmelerini, trafik kurallarına uymaları gerektiğini söylemek istiyorum. Yolda olan arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Biliyorsunuz kazaların oluş nedeni hep son dakikalar. Bu yüzden acele etmemelerini istirham ediyorum. Bu vesile ile tüm Düzceli vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Huzur içerisinde, mutluluk içerisinde bayramı geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.