Düzce’nin en kalabalık mahallelerinden olan Koçyazı Mahallesi’nde şu günlerde bitmeyen yol yüzünden yaşanan sıkıntılara tepki gösteren vatandaşlar, Düzce Belediyesi’ni çalışmaları hızlandırmaya davet etti.

Yıllardır bozuk olan Terzioğlu Caddesi üzerindeki yolda yaklaşık 1 hafta önce Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarla derin bir nefes alan mahalleli, kısa sürede bitecek sandıkları yolun yarım bırakılması ile adeta şok yaşadı.

Bölgede bulunan okul ve sitelere giriş-çıkışların yükselti farkı yüzünden sürücülere zor anlar yaşatmasından dert yanan vatandaşlar, onlarca kez çözüm için başvurdukları belediyeden geri dönüş alamadıklarını savundu.

Yaşadıkları sıkıntıları Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderdiği mesajla aktaran bir mahalle sakini, “Burası Koçyazı Mahallesi Terzioğlu Caddesi… İki senedir yapımını beklediğimiz bir yol sonunda yapıldı fakat yolun diğer tarafı yapılmadığı gibi SEDAŞ tarafı yaklaşık 30 metre yarım bırakıldı ve yolun ikinci şeridi yapılmadı. Aynı şekilde Korupark evleri sitesi girişi ve İrfan Öztürk İlköğretim Okulu yolu da yapılmadan bırakıldı. Defalarca 58 hane olarak belediyeye dilekçe vermemize rağmen sesimizi duyuramadık. Siteye araç giremiyor resmen.” ifadelerini kullandı.