Artık Düzceliler, Düzce Belediyesi’ne gitmeden tüm talep ve şikâyetlerini “Beyaz Masa Mobil Uygulaması” ile daha kolay ve daha hızlı şekilde belediyeye iletebilecek. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatı doğrultusunda hayata geçirilen “Beyaz Masa Mobil Uygulaması” Düzceliler’e büyük kolaylıklar sağlayacak.

Belediye Başkanı Faruk Özlü, resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Belediye hizmetlerimizle ilgili talep ve önerilerinizi artık Beyaz Masa mobil uygulamamız üzerinden bize anında bildirebilir, çözüm sürecini yakından takip edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Özlü en iyi hizmette kararlı!

Çoğu zaman vatandaşın şikayetlerine geri dönüş yapılmadığı eleştirisi yöneltilen Beyaz Masa’da sil baştan yapılan düzenleme ve hayata geçirilen yeni uygulamalar ile daha verimli ve etkin hizmet sunulması hedefleniyor. Halkın daha çok mahallelerinde yaşanan sıkıntı ve beklentileri ilettiği Beyaz Masa’nın verdiği hizmeti çok önemseyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilerleyen dönemde Beyaz Masa’yı sadece başvuru mercii değil, daha profesyonel bir yaklaşımla vatandaşa dokunacak bir yapıya büründürmeyi amaçlıyor.