Beyköy Belediyesi, Koronavirüs Salgını ile mücadele çalışmalarının yanı sıra, ilçede yürütülen yatırım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

İlçenin hizmetlerinde kullanılmak üzere, Beyköy Belediyesi kendi imkanları ile Yol Süpürme Aracı alırken,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibesi ile Kanal Açma Aracı ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nün hibesi ile tam donanımlı Hasta Nakil Aracı, belediyenin araç filosuna kazandırıldı.

Konu ile ilgili Öncü Haber’e açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Koronavirüs pandemisi ile ilgili mücadele çalışmalarımız devam ederken, beldemizdeki diğer çalışmalarımızı da aksatmadan yerine getirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda, beldemizin hizmetleri için gerekli olan 3 aracı, vatandaşlarımızın hizmetine kazandırdık.  Halkına daha kaliteli Hizmet edebilmek için kapsamda, belediyemiz imkanları ile satın alınan 4 m3 lük Yol Süpürme Aracı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibesi ile Kanal Açma Sistemi ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğünün hibesi ile alınan ambulans bakım onarımı yapılarak hasta nakil aracı olarak halkımızın hizmetine hazır hale getirilmiştir.” dedi.