Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz oğlunu evlendirdi.

D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirilen törende Ömer Yılmaz ile Seda Eser dünya evine girdi.

Gerçekleştirilen törene Düzce’nin, Türkiye’nin önde gelen isimleri katılım gösterdi.



Alkışlarla düğün alanına gelen çift sevenlerinin coşkusu ve sevgi gösterisi ile karşılandı.

Gelinin ailesi Selma ve Ömer Eser ile damadın ailesi Şükran ve Yavuz Yılmaz’ın büyük bir mutlulukla takip ettiği törende, Ömer ve Seda çifti ilk danslarını romantik bir müzik eşliğinde yaptı.



Sevenlerinin de yalnız bırakmadığı dans ardından alana getirilen düğün pastası çiftin el birliği ile kesildi. Birbirlerine ilk ikramlarını elleri ile yapan çift daha sonra oyun havası eşliğinde sevdikleriyle doyasıya eğlendi.



“Çok güzel bir atmosferde bir aradayız”

Düğün merasimi esnasında Öncü Haber Mikrofonları ile duygularını paylaşan damat Ömer Yılmaz şunları dile getirdi:

“Bütün sevdiklerimiz burada bizim için toplandı. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip eylesin. Şükürler olsun çok güzel bir gün ve çok güzel bir atmosferde bir aradayız. Etraftaki sevdiklerimizi görünce zaten bir şey düşünemiyoruz. Herkesin ayağına sağlık.”

“Sadece çok mutlu olduğumu biliyorum”

Duygularını aktaran gelin Seda Eser ise şu ifadeleri kullandı:

“Çok mutluyuz. Gelen herkese çok teşekkür ederiz. Şu an henüz bir şey hissedemiyorum. Sadece çok mutlu olduğumu biliyorum. Sevdiğim herkes yanımda.”



“Eskiden beri eğer verdiğimiz bir kardeşimizdir”


Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, bu mutlu güne katılmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi:

“Yavuz Yılmaz çok eskiden beri eğer verdiğimiz, bir esnaf kardeşimizdir. Burada Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’mızdır. Her Ankara’ya geldiğinde gerek beni, gerek Ankara Birliği’ni ziyaret eder. Bizimle çok büyük bir dostluğu vardır. Çok renkli ve görkemli bir düğün yapıyor. Gençlerimize ve çocuklarımızı saadet ve mutluluk diliyoruz.”



“Yavuz Başkan sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insan”


Törene katılım gösteren bir diğer isim Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner ise şunları söyledi:

“Yavuz Başkan’ımızın daveti üzerine gelmiş bulunmaktayız. Oğlu ve gelininin düğününe katıldık. Yavuz Başkan sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insan. Türkiye’deki birçok oda başkanı da kendisini tanır. Bugün görüyoruz ki birçok ilden buraya başkanlarımız geldi. Birlik ve beraberlik içerisinde, genel başkanımızla burada bulunuyoruz. Genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Bir yastıkta kocarlar inşallah.”



Haber: İ.İ. AYDOĞDU
Görüntü: K.ABAY