Ülkenin ve milletin manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirme hedefiyle yola çıkan ve bugün 81 il ve ilçelerde temsilcilikleri bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gençliğe hizmet etme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce’de hayata geçirdikleri çok sayıda örnek proje ile adından söz ettiren TÜGVA İl Temsilciliği’nin yönetimi Öncü Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜGVA Düzce İl Temsilcisi Ersoy Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Cem Köse, İshak Sönmezoğlu, Ahmet Demircan ve Osman Yel’i, Düzce Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner ile Öncü TV Haber Müdürü Mehmet Günesen ağırladı.

Vakıf olarak Düzce ve ilçelerinde gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini göz önüne alarak faaliyetler yürüttüklerini belirten TÜGVA Düzce İl Temsilcisi Ersoy Mutlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan’ın katılımıyla, Gümüşova’da TÜGVA ilçe binasının açılışını gerçekleştirdiklerini anımsattı.

TÜGVA olarak devlet korumasındaki çocuklar da dahil olmak üzere gençliğe katkı sağlayacak gezi programları ve projeler hazırladıklarını belirten Ersoy, “Kamp ve yaz okulları gibi etkinlikler yapıyoruz. Yine çocukları, gençleri sportif ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyoruz. Ülkemizin 81 ilinde üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlik ve beraberlik içerisinde her geçen gün daha da büyüyoruz.” dedi.  

Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Ersoy, TÜGVA’yı anlatan kitaplardan oluşan seti, Düzce Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner’in nezdinde Öncü Medya Grubu’na hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve iyi niyet temennileri ile sona erdi.