Düzce'nin tanınan ve sevilen iş insanlarından olan Erdoğan Bıyık, 2 yıldır sürdürdüğü catring hizmetini yeni işletmesi ile taçlandırdı. Yıllarca şehrin insanına yeme-içme hizmeti veren Hacı Dayı Restaurant'ın işletmeciliğini üstlenen Bıyık, eşi Filiz Bıyık ile yepyeni bir çehreye büründürdüğü mekanın adını da değiştirmedi ve "Hacı Dayı Taç Restaurant" olarak konuklarını ağırlamaya başladı.

Düzce'nin tecrübeli aşçı ve fırın ustaları ile kebapçısını bünyesine katarak Düzceliler'e en iyi hizmeti vermeye odaklanan Bıyık ailesine, hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkan Yardımcısı olan Erdoğan Bıyık’ı Kaynaşlı yolu üzerinde yeni açtığı iş yerinde ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Daha önce gerçekleştirmek istediği ziyareti, iş yoğunluğundan dolayı geciktirmek zorunda kaldığını belirten Başkan Yanmaz, göz kamaştıran bir konsept hazırlaması nedeniyle övgüler yağdırdığı Bıyık’a hayırlı kazançlar diledi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Yanmaz’a teşekkürlerini sunan İş İnsanı Erdoğan Bıyık ise Başkan Yanmaz’a restaurantını tanıttı. Daha önce sadece kebap çeşitleri sunulan mekânda artık sulu yemek döneminin başladığını anlatan Bıyık, lezzetli yemekleri uygun fiyatlarla halka sunduklarını vurguladı.