ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’ın acı günü. Dün hayata gözlerini kapayan Erdoğan Bıyık’ın annesi Hacı Asiye Bıyık için, bugün Büyük Camii önünde cenaze töreni düzenlendi.

Bıyık ve ailesinin bu acı günlerinde, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzcespor Yöneticileri, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Hacı Hidayet Türkseven, Tarık Türkseven, Düzce İş Dünyası ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Büyük Camii önünde kardeşi Atilla Bıyık ile birlikte taziyeleri kabul eden Erdoğan Bıyık ve ailesinin üzgün oldukları görüldü.

Merhume Hacı Asiye Bıyık’ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Düzce Belediyesi Cenaze Aracı ile Düzce Şehir Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında ebedi istirahatgahına götürüldü. Bıyık’ın cenaze burada, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öncü Medya ailesi olarak merhum Hacı Asiye Bıyık’a Allah’tan rahmet, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz

HABER: Savaş ARI