Türkiye Kadın Futbol 3. Ligi’nde yer alan Düzce Kadın Futbol Takımı, olumsuz hava koşulları nedeniyle oynanamayan, 1. hafta yerine gruptaki diğer takımlar yerine fikstür gereği 2. haftadan başladı.

Düzce Nurettin Zafer Stadı’nda cumartesi günü saat 12.00’de başlayan maçta, Düzce Kadın Futbol Takımı, Bartın Kemerspor  Kadın Futbol Takımı’nı baştan sona üstün oynayarak 3-0 yendi. Düzce temsilcisi böylece sezona 3 puanla başlayarak lige iyi bir giriş yaptı.

 İLK YARIDA ÜÇ GOL

Düzce Kadın Futbol Takımı- Bartın Futbol Kemerspor Takımı maçını deneyimli hakem Bilal Yılmaz yönetti.,Maç öncesi Düzce ekibi, rakipleri Bartın Kadın Futbol Takımı ve maçın hakem triyosuna çiçek taktim ederek centilmenlik örneği sergiledi.

Teknik Sorumlular Ahmet Kara ve Rümeysa Kütük nezaretinde sahaya çıkan Düzce Kadın Futbol takımı maçın 5. dakikasında, rakibi Bartın Kemerspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra da üstünlüğünü koruyan Düzce Kadın Futbol Takımı, 16. dakikada 2. golü bularak skoru 2-0 getirdi. İki topu da direkten dönen Düzce temsilcisi Düzce Kadın Futbol takımı, 42. dakikada 3. golü de bularak, ilk 45. dakikayı rakibi Bartın Kemerspor karşısında 3-0 tamamladı.

TARAFTARLA GALİBİYETİ KUTLADILAR

Düzce Kadın Futbol Takımı rakibi Bartın Kemerspor karşısında ikinci 45. dakikada üstün oynamasına rağmen, gol atmayı başaramadı. Karşılaşma da, Düzce Kadın Futbol takımının güzel bir oyun sergileyip 3-0 galip gelen Düzce Kadın Futbol takımı böylece, 3 puan alarak lige iyi bir giriş yaptı. Bu maçı çok sayıda, futbolcu ailesi ve futbolsever de izleyerek Düzce Kadın Futbol takımına destek verdi. Düzceli taraftarlar maç sonrası Kadın Futbol takımını tribünlere çağırarak birlikte üçlü çekip galibiyeti kutladılar.

3 PUAN İLE BAŞLADI, LİDER OLDU

Düzce Kadın Futbol takımımın yer aldığı H grubunda, Boyabat Eğitimspor’un bay olduğu sezonun 2. haftasında Sinop Boyabat Eğitimspor. Kendi sahasında Karabük Gençler Birliği Gücü Kadın Futbol Takımı’nı 1-0 yendi. Bu sonuçlardan sonra Düzce Kadın Futbol takımı, 3-0’lık averajla grup lideri oldu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ