Tüm Dünyada küresel bir kriz haline gelen ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” olarak kabul edilen Yeni Tip Koronavirüs Salgını kapsamında, Türkiye’de tedbirler en üst seviyeye çıkartılmaya devam ediyor. Vaka ve Ölü sayısının her geçen gün hızla arttığı Türkiye’de, yetkililer vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Düzce’de de salgının önüne geçmek için Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyeleri mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Boğaziçi Belediyesi de Pandemi nedeniyle evlerinden dışarıya çıkamayan belde halkına gıda yardımında bulundu. Belde de ki evleri tek tek gezen belediye ekipleri, hazırlanan gıda maddelerini vatandaşa dağıttı.

“DEVLETİMİZİN ALDIĞI TÜM KURALLARA UYALIM…”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, “ Koronavir (Covid 19) küresel salgın hastalığı nedeniyle yaşanan bu zor günlerde gün birlik, beraberlik ve yardımlaşma günüdür. Zor süreçte işini kaybeden, ücretsiz izne çıkan ve ticaret yapanların da büyük ölçüde işlerinin düştüğü dönemde Belediye İmkanları dahilinde temin edilen her evin temel gıda ihtiyacı olan patates ve soğanlar altı mahallemizde hane gözetilmeksizin Belediye Başkanımız İbrahim Ercan öncülüğünde meclis üyelerimiz ve belediye personelimizle kapı kapı dolaşılarak tüm vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Devletimizce alınan tüm kararlara sorumluluk duyarak lütfen uyalım” dedi.