Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan’ı İlhami Caboğlu, mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Caboğlu mesajında, “İftar sofralarında bulunamasak dahi ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarında tuzumuz olsun düşüncesiyle Ramazan ayının son gününe kadar, ulaşabildiğimiz her kapıyı çaldık, gönüllere girmeye çalıştık. Daha dün “Hoş geldin Ya Şehri Ramazan” derken, mübarek Ramazan ayının sonu geldi ve bu mübarek ayı taçlandıran Ramazan Bayramı’mıza kavuşuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Salgınla mücadele edebilmek için biraz daha zamana ihtiyaç var”

Bu bayramın diğer bayramlara göre farklı olacağını belirterek salgınla mücadelede biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğunu aktaran Caboğlu, “Bu bayramda da kucaklaşmalarımızı ertelemek, buluşmalarımızı bir başka zamana tehir etmek sorumluluğunu taşıyoruz. Hem ülkemizi hem de dünyanın genelini tesiri altına alan Kovid-19 salgınıyla mücadele edebilmek için biraz daha zamana ihtiyaç duymakla birlikte, bayramda da sosyal mesafeleri azami ölçülerde korumak durumundayız.” cümlelerine yer verdi.

“Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin…”

Toplum sağlığının önemini belirten Caboğlu, “Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlere ertelemek durumundayız. Kaynaşmanın, dini, milli ve tarihi emanetlerimizin bihakkın yaşanacağı kutlu zamanlara vasıl olacağımızdan asla şüphe duyulmamalıdır.”

Mesajının son kısmında iyi dilek ve temennilerde bulunan Caboğlu, masum Filistin halkına yapılan alçak saldırıları da unutmayarak İsrail’i kınadı ve şu cümlelere yer verdi:

“Bayramımızın küskünlüklerin, dargınlıkların son bulduğu, manevi anlamda kucaklaşacağımız, Kovid-19 salgınından kurtulacağımız, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınların müjdecisi olmasını dilerim bu vesile ile de İsrail'in Filistin Halkına yaptığı zulmü esef ve nefret ile kınıyorum.”

HABER: M. KİLELİ