Yüksek çekim kapasitesi ve yaşamın her alanında müşterilerine sunduğu çözümlerle Türkiye’nin mobil iletişim devi Turkcell, cep telefonları ve tablet bilgisayarlar başta olmak üzere, küçük ev aletlerine varıncaya kadar birçok üründe kampanya ve fatura üzerine taksit imkânı sunuyor.

Düzce’nin önde gelen Turkcell bayii Ertürk İletişim Mağaza Müdürü Emre Türk, Turkcell’in artık sadece hat ve telefon satan bir firma olmadığının altını çizerek Düzceliler’e sundukları imkanları Öncü TV’ye anlattı.

36 aya varan kolay ödeme seçeneği

36 aya varan kolay ödeme yöntemiyle Düzceliler’in her ihtiyacına cevap verdiklerini kaydeden Türk, “Düzce’de artık aklınıza gelebilecek her teknolojik ürünü bulabileceğiniz bir iletişim teknoloji firması var. Mağazalarımızda küçük ev aletlerinden her türlü cep telefonlarına, bilgisayardan tabletlere kadar geniş yelpazede ürünler mevcut. Daha önce 3 bin 500 lira ve üzerindeki alışverişlerde 3 taksitle, 3 bin 500 liranın altında ise 12 taksitle alınan ürünlere Düzceliler, kısa süreliğine 36 aya kadar taksit imkanıyla ulaşabilecek. Düzce sel bölgesi olduğu için BDDK kararıyla bu taksit sayıları 1 Ocak 2022’ye kadar 36’ya kadar çıkartıldı. Bu taksit seçenekleriyle faturalı hattı olan herkes 36 aya kadar taksitle bu cihazları alabilir. İhtiyacı olan müşterilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz.” dedi.

Geniş bir yelpazede ürün sunuluyor

Turkcell’in kampanya kapsamına aldığı tüm ürünlerin mağazalarında mevcut olduğunu kaydeden Türk, ebeveynlere de seslenerek, “Küçük ev aletlerinde; kahve makinası, blender, diş fırçası, ütü, Türk kahvesi makinası gibi ürünlerimiz mevcut. Bunun yanında satışını yaptığımız akıllı çocuk saatlerinde çocuklarınızı takip edebileceğiniz, telefonun zararlı içeriklerinden koruyabileceğiniz özellikle mevcut. Bunları deneyimlemek için mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Turkcell uygulamaları yaşamın her alanında

Turkcell’in müşterilerine ekstra sunmuş olduğu hizmetlerden de bahseden Türk, “Tüm bu avantajların yanı sıra Turkcell, müşterilerine sigorta yapıyor. Bu sigorta diş bakımından dolgu ve check-up’a kadar birçok sağlık hizmetini kapsıyor. Onun yanında Turkcell TV+ uygulamamız var. TV+ sayesinde bütün ulusal kanalları her ay çok uygun fiyatlarla izleyebiliyorsunuz. Maçları izleyebiliyorsunuz. Onun haricinde Fizy uygulamamızda müzik dinleyebilirsiniz. Rehberinizi ve fotoğraflarınızı güvenle depolayabileceğiniz uygulamalar var. Hepsi ve daha fazlasıyla ilgili detaylı bilgi almaları için müşterilerimizi mağazalarımıza davet ediyoruz.” diye konuştu.

3 satış noktası ile Düzceliler’e kaliteli hizmet

Şerefiye Mahallesi İstanbul Caddesi üzerine merkez satış binası bulunan Ertürk İletişim’in Kültür Mahallesi Spor Sokak ve İstanbul Caddesi Malatyalı Pasajı girişinde ise iki ayrı şubesi bulunuyor.