Düzce Belediyesi tarafından Ağa Mahallesinde 18 uygulaması yapılan arazilerin içinde 86 yaşındaki Celal Yaman’ın da 3 buçuk dönümlük arazisi bulunuyordu. 18 uygulaması ile birlikte Yaman’ın babasından kaldığını söylediği 3 buçuk dönümlük arazisi yanlışlıkla 10 yıl önce ölen bir başka kadının üzerine geçirildi.

“Bu yanlıştan dönülmesini istiyorum”

Tapu kayıtlarını kontrol ettiklerinde durumu öğrenen Yaman, soluğu Düzce Belediyesi’nde aldı. Konu ile ilgili Düzce Belediyesi’nden bir sonuç alamayan Yaman, bu nedenle yüz felci geçirdiğini söyledi. Babasından kalma arazisini kimseye vermeyeceğini söyleyen Yaman, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye seslenerek, ‘Bu yanlıştan dönülmesini istiyorum’ dedi.

“Ben arazimi kimseye vermem”

Konu ile ilgili Öncü Haber Mikrofonuna konuşan Yaman, “Belediye benim arazime 18 uygulaması yaptı.  3,5 dönümlük arazimin tapusunu, 10 sene önce ölmüş bir kadının üzerine geçirmişler.  Belediye ileride bu araziyi yakında satışa çıkartacak, ama orası benim yerim kimselere aldırmam. Ben ölmedikten sonra kimseler alamaz. Bunu araştırıyorum ve avukata da gideceğim. Bana felç vurdu, konuşamıyorum bile. Belediye Başkanımızdan yardım istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Bu konu ile ilgili hukuk mücadelesi vereceğim. Bana o arazi, babamdan kaldı. Ben arazimi kimseye vermem. Bu yanlıştan dönülmesini istiyorum” diye konuştu.